Erik kijkt elke week er weer naar uit

Dat ik iets met erotiek heb dat is een feit. Maar dat ik daar als man zijnde mijn geld mee kon verdienen had ik niet verwacht. Ik dacht altijd dat webcamwerk alleen weg gelegd was voor vrouwen maar dat bleek toch anders te zijn dan ik dacht.
Via een vriend van mij hoorde ik dat Islive weer mannelijke cammodellen zocht en hij dacht aan mij. Tja daar komt toch geen bezoeker op af?
Nou wel dus, je zult er versteld van staan hoeveel vrouwen mij wekelijks weten te vinden en samen met mij genieten van een spannend uurtje “op afstand”.

Als ik online ga dan hoef ik niet lang te wachten tot een van de dames mijn cam heeft gevonden. We praten dan wat en langzaam aan beginnen we met onszelf te spelen. En ondanks dat er 2 computers tussen staan hebben we toch het idee dat we samen zijn. Heerlijk!

Ik cam alleen op de vrijdag middag, maar kijk elke week weer uit naar deze middagen !

 

Reacties “Als man achter de cam, wat een uitdaging!”

  1. Jonas

    Ook ik ben als man beginnen cammen en doe het nu ondertussen al een aantal jaar met maandelijks een hele mooie verdienste en dit door dagelijks een uurtje of twee te cammen. Online geld verdienen was voor een man nog nooit zo makkelijk en ik zou het niet meer kunnen missen.

Leave a Comment