Eindelijk weer een lichtpuntje na een zware tijd

Na een vervelend einde van mijn relatie belande ik al snel in de financiƫle problemen. Mijn ex bleek een lading schulden te hebben achter gelaten waar je u tegen zei. Helaas ook op mijn naam dus ik had een notering BKR wat ik niet eens wist.
Maar ik ben een vrouw die altijd haar eigen boontjes heeft gedopt dus nu ook.
Ik zocht een bijverdiensten die ik naast mijn werk als secretaresse kon doen en het liefst vanuit huis.
Envelopjes plakken zag ik mijn zelf niet doen dus door gezocht naar thuis werk tot ik uit eindelijk op een advertentie stuitte.
Mijn eigen tijd indelen en drie keer per maand uitbetaald krijgen, dat waren toch wel de punten waar ik voor ging!

Binnen de kortste keren kon ik afspraken maken met schuldeisers en mijn rekeningen betalen. Nog een paar maandjes en dan ben ik overal van af. De BKR notering zal nog wel even blijven staan maar ik ben gelukkig wel straks weer schuldvrij en dat heb ik zelf gedaan!

 

Groeten Marina

Reacties “Snel van mijn BKR af”

  1. Iris

    Kun je echt zoveel verdienen met webcammen, ook als je maar een uurtje per dag hebt?

Leave a Comment