Mijn werk als camgirl

Lees hier het verhaal van Brenda, 39 jaar en al 3 jaar werkzaam als camgirl

Eerlijk gezegd was ik altijd een beetje sceptisch. Natuurlijk beloven ze gouden bergen en zou het makkelijk werk zijn maar je zou zien als je eenmaal begonnen was dan viel dat weer vies tegen. Toen ik door een scheiding in de financiƫle problemen kwam en qua inkomen er flink op achteruit ging, besloot ik wederom op zoek te gaan naar een bijverdiensten. Het feit dat ik dit werk vanuit huis en in mijn eigen tijd kon doen deed me besluiten om toch het eens een kans te geven. Daarnaast zat ik na aanmelding nergens aan vast dus waarom zou ik het er niet op wagen?

Het begin vond ik best moeilijk. Want hoe hield ik zo een man nu aan de praat en wat kon ik wel of niet zeggen? Maar de coachen van aanmeldenislive.nl hielpen mij hier goed mee en al snel kreeg ik het onder de knie. En eerlijk is eerlijk ik begin het steeds leuker te vinden. Hele avonden zat ik savonds achter de cam waardoor niet alleen mijn bankrekening goed gevuld werd, maar ik ook nog eens hele leuke contacten op deed.

Zo kreeg ik een vaste bezoeker die elke donderdag mij een bezoekje bracht. We bespraken dan eerst hoe onze werkweek was en wat voor leuke plannen we hadden voor het weekend en aan het eind liep het altijd uit op een erotisch gesprek waarbij we samen het erg gezellig maakte achter de cam.
Door de mogelijkheid dat ik zijn cam ook kon zien had ik het idee dat we zeer nader tot elkaar waren, wat ook echt prettig voelde.

Vandaag de dag doe ik het niet elke dag meer. Niet omdat ik niet wil maar omdat ik soms te druk ben met andere dingen. Maar door dat ik een paar keer per week nog wel de cam aan gooi kan ik onbezorgd genieten van een avondje uit, heb ik mijn huis opnieuw kunnen inrichten en neem ik vaker mijn dochtertje mee naar de dierentuin of een pretpark. Ik doe het nog steeds met heel veel plezier en zou het voor geen goud meer willen missen!

Reacties “Lees hier het verhaal van Brenda”

  1. Valerie

    Hoi Brenda, ook ik ben destijds in dezelfde situatie van jou terecht gekomen. Scheiding, een kind in het spel en financiƫle problemen. Ik ben toen ook op zoek gegaan naar online thuiswerk en beginnen cammen. Heb er nog geen seconde spijt van gehad en je laat tenslotte zien wat je zelf wil.
    Fijn om hier ook eens wat te lezen van een collega

    Nog veel succes gewenst

Leave a Comment